Kapsels

Zoveel mensen, zoveel wensen.  Ons ervaren team van kapsters verstaat als geen ander de kunst om uw kapsel volledig naar uw wensen in model te brengen. Zowel klassieke modellen als de meer modieuze en eigentijdse looks vormen geen enkel probleem.

Laat je verrassen met een met een prachtige strakke of krullende bob in contrasterende kleuren. Ook een a-symmetrische bob is erg gedurfd en gewild. Kies je geen bob, ga dan voor een mooi volumineus kapsel, losvallende compacte krullen en rommelig uitziende looks of een gladde styling, strakke looks met ronde vormen die de beste kenmerken van het gezicht naar voren laten komen.

U zult zich als klant snel op uw gemak voelen en ervaren dat alle aandacht aan u en uw haar wordt besteed. Wij werken in principe alleen volgens afspraak, waardoor u geen overbodige tijd kwijt bent en meteen aan de beurt bent. Mocht u bellen of langskomen en er is op dat moment plek, bent u uiteraard van harte welkom! Er wordt alle tijd voor u uitgetrokken om op het gemak te kijken naar uw wensen en wat mogelijk is met uw haar. En u gaat pas de deur uit indien u voor de volle 100% tevreden bent. Daar zorgen wij persoonlijk voor!

Bruidkapsels

Je haar moet op je trouwdag perfect in orde zijn. Het moet passen bij je persoonlijkheid, jurk en make-up en uiteraard de hele dag goed in model blijven. Een bruidskapsel is dus echt het werk van specialisten. Bij Kapsalon Avenue ben je aan het juiste adres voor je bruidskapsels.

Allereerst wordt er geruime tijd voor de bruiloft een proefkapsel gemaakt. We nemen dan de tijd om te bedenken hoe het perfecte kapsel er op de huwelijksdag eruit gaat zien. Op de dag zelf kun je bij ons langs komen, maar het is geen probleem om ook aan huis te komen.