Ons Team

Zoekt u een goede kapper in Enschede? Onze kapsalon bestaat inmiddels al 30 jaar en ons team is een zeer ervaren en stabiel team. Gemiddeld hebben wij maar liefst 22 jaar werkervaring en werken we al 10 jaar samen in het huidige team. We zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben een goede vertrouwensband opgebouwd met onze (in het bijzonder vaste) klantenkring. We luisteren naar onze klanten en zorgen hiermee dat alle klanten de kapsalon met een tevreden gevoel verlaten. Daarnaast zorgen wij voor een lekker kopje koffie en heerst er in onze salon een ontspannen en gezellige sfeer. Al met al dé goede kapper in Enschede die u zoekt.

Janti

Janti is de oprichtster en eigenaresse van Kapsalon Avenue. In 1989 is zij begonnen met haar kapsalon aan de Deurningerstraat in Enschede en inmiddels is zij dus al ruim 30 jaar gastvrouw in haar eigen salon.

goede kapper in Enschede

Muriel

Muriel is een zeer ervaren kapster en werkt inmiddels ruim 26 jaar met veel plezier en enthousiasme bij Kapsalon Avenue. Met haar jarenlange ervaring helpt zij bij de opleiding van de jongere kapsters. Muriel werkt op donderdag, vrijdag en zaterdag

Melanie

Melanie werkt ruim 10 jaar vol enthousiasme in de onze salon. Melanie is aanwezig van dinsdag t/m zaterdag.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak en kom langs. We staan voor u klaar met een lekker kopje koffie of thee en staat u als klant in het middelpunt van de aandacht. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze Contact pagina.