Prijzen

Zoek je een goedkope kapper in Enschede? Wij zijn een middenklasse kapsalon gespecialiseerd in knippen en haarkleuringen, een vakkundige kapper tegen betaalbare prijzen.

Wij beginnen ieder behandeling met persoonlijk advies. Samen kijken we wat de uw wensen zijn en kijken we wat het beste bij u past. Daarnaast bieden we vrijblijvend advies over de conditie en verzorging van uw haar.

Knippen en stylen

  • Knippen heren € 19,-
  • Knippen dames €20,-
  • Knippen kinderen t/m 12 jaar €13,-

Inbegrepen is het stylen van uw nieuwe coupe. Dat wil zeggen dat we uw kapsel licht föhnen en stylen met een gel of wax (indien gewenst). Eventuele andere bewerkingen kunnen tegen meerprijs. Dit overleggen we uiteraard wel vooraf met u. Naast de extra service en persoonlijke advisering krijgt u uiteraard ook een heerlijk kopje koffie of thee.

Daarnaast werken wij voor heren en dames knippen met een stempelkaart. Na 10 knipbeurten krijgt u €10 euro korting. Dit komt neer op €1,- korting per knipbeurt. Wordt u vaste klant? dan kunnen we die goedkope kapper in Enschede zijn.

Kleurbehandelingen

Kleuren vanaf €57,-. Dit is een all-in prijs. Inclusief:

  • Wassen
  • Haarkleuring van het merk Wella. Deze verf is kwalitatief een top product waardoor de kleuring langer behouden blijft en uw haar in een goede conditie blijft.

De prijzen van een kleurbehandelingen hangen af van de lengte, dikte, conditie en structuur van uw haar. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de huidige ondergrond van uw haar (gelijkmatige haarkleur en/of benodigde grijsdekking).

Ook bij een kleurbehandeling kunt u sparen middels onze stempelkaart. Bij iedere €20,- ontvangt u een stempel. Bij 10 stempels krijgt u bij uw volgende behandeling €10,- korting. 

Voor een prijsopgaaf kunt u het beste even Contact opnemen met ons, telefonisch of kom even langs zodat we je kapsel kunnen beoordelen.