Uncategorized

De nieuwste trends bij Kapsalon Avenue te Enschede

Dit najaar laat de haarmode twee uitersten zien die verenigd zijn in één stijl: de combinatie van romantiek en stoer levert dit seizoen een enorm spannend beeld op waarmee je op ieder moment en bij iedere gelegenheid perfect voor de dag komt. Vakkundig geknipte haarpartijen worden afgewisseld met langere bovenlagen die al dan niet door een accentkleur worden benadrukt.

 

Spannende kleuring

Je kapsel wordt extra krachtig met een spannende kleuring. Dit seizoen wordt veel gewerkt met een donkere basiskleur voor de onderliggende haarlagen. De langere bovenlaag krijgt een accentkleur, waardoor een grafisch resultaat ontstaat.

Nice ’n rough

Doordat de bovenste haarlaag wat langer blijft, kun je daarmee naar hartenlust variëren. Een gladde styling legt de nadruk op het strakke aspect, waarbij een goede steiltang een onmisbare tool is. Wat meer volume zorgt juist voor een romantische touch. Daarvoor kun je uiteraard een krultang gebruiken maar ook de warmterollers zijn hiervoor geschikt. Het resultaat: een geweldige combi van uitersten die je kunt afstemmen op elk moment en elke gelegenheid.

Dus een nieuwe najaarslook? Dit is hét moment om een afspraak te maken bij Kapsalon Avenue in Enschede!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *