enschedekapsalonproductenUncategorized

Kapsalon Avenue vergroot mogelijkheden op het gebied van haar verven in Enschede

Kapsalon Avenue werkt met het topmerk Wella Professionals en op het gebied van haarkleuring heeft Wella een nieuwe technologie Illumina Color geïntroduceerd. In samenwerking met Wella bieden wij vanaf heden de nieuwste trend op het gebied van haar verven in Enschede.

Wat kan Illumina Color voor u betekenen?

  1. Meer keuze: daar waar de huidige kleuringen een dieper en rijker resultaat geven, kan Illumina Color juist een wat koeler en transparanter resultaat geven.
  2. Superieure haarbescherming: De gepatenteerde microlighttechnologie van Illumina Color beschermt de haarschubben beter zodat zij hun helderheid behouden.
  3. 100% grijsdekking.

Ook een ideale oplossing voor de grijs wordende man!

Het team van Kapsalon Avenue heeft meerdere cursussen, workshops en demonstraties bijgewoond van Illumina Color en is er helemaal klaar voor om uw kapsel om te toveren tot een trendy en modern eindresultaat. Met Illumina Color hebben wij weer een extra palet aan nieuwe mogelijkheden om u een kapsel te bezorgen waar u versteld van zult staan!

Haar verven in Enschede

Wilt u uw haar verven in Enschede? Laat u dan verrassen door het team van Kapsalon Avenue! Bel nu voor een afspraak 053-4337769.

Haar verven in Enschede
Workshop Illumina color door Wella
Haar verven in Enschede
Team Kapsalon Avenue zelf aan de slag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *